Galerii fier Iasi | Galerii lemn Iasi | Sisteme perdele Iasi

Daca banii sunt o problema si vrei sa iti modernizezi ferestrele, nu dispera, decor junkie iasi va ofera franjuri textili, rolete textile, jaluzele verticale, draperii si perdele iasi. Reduceri semnificative de pret.

 

Art Junkie

 

 

Sisteme de prindere.

Galerii fier

Dimensiunile se iau in functie de latimea ferestrei. Galeria metalica trebuie sa fie cu cel putin 30 de centrimetri mai mare in stanga si 30 cm in dreapta, altfel lumina o sa intre pe langa perdea sau draperie, in plus riscati sa vedeti si sa fiti vazuti de afara pe langa perdele.
    
Orice galerie se poate fixa in doua feluri:  de perete - cu suport simplu sau dublu , sau de tavan - suport de tavan (exista doar dubli)
        
Suportii sunt de 2 feluri: suporti de perete si suporti de tavan. Pentru situatiile in care de exemplu peretele este placat cu polistiren (pe interior) se recomanda ca galeria sa se monteze cu suporti de tavan.  De asemenea daca doriti ca intre perdea sau draperie , si peretele cu fereastra sa fie o distanta mai mare , se recomanda galerie cu suporti de tavan.
    
Galeriile duble de 25 mm sunt compuse din teava de grosime 25 mm in fata (spre camera) si teava de 16 mm in spate (spre fereastra).
In acest fel se reduce greutatea totala a galeriei, se reduce costul total, tinand cont si ca teava din spate       ( cea dinspre fereastra) este foarte putin vizibila.
    
Perdele si draperii- montajul lor (prinderea de galerie) se poate face in mai multe moduri: la perdele si draperii cu rejansa: se folosesc inele cu cleste sau inele cu agrafa (carlig plastic transparent) ce se agata de rejansa.   Se mai pot monta inele tip capsa anouri, ce se "gauresc" practic in perdea sau draperie.  O alta modalitate este cu bride, din perdea sau draperie se taie fasii, si se croiesc niste "bretele" care agata perdeaua/draperia de bara (teava) galeriei.
    
La galeriile pentru perdele si draperii - cu lungime de peste 240
cm, bara este compusa din 2 tevi de lungimi egale, care se imbina cu piesa de imbinare metalica la interior   ( de exemplu o galerie de 400 cm este compusa din 2 tevi de 200 cm). Oricum la galeriile de peste 200 cm lungime se recomanda folosirea a 3 suporti  ( unul la mijloc) pentru a evita eventuale probleme datorate lungimii prea mari.  Perdele le si draperiile nu trebuie neaparat taiate (impartite) la jumatate in cazul a 3 suporti, se poate lasa perdeaua intreaga si se va manevra de la margini spre centru.


 
 
Tevi 16 mm

 
Tevi 25 mm

 
Suport Simplu 16 mm Suport Dublu 16 mm Suport de Tavan 16 mm
13 RON 15 RON 15 RON
 
Suport de Perete 16 mm Suport de Perete 25 mm Suport Simplu 25 mm
8 RON 11 RON 20 RON
 
Suport Dublu 25 mm Suport de Tavan 25 mm Suport Simplu Patrat Styl
22 RON 24 RON 22 RON
 
Suport Dublu Patrat Styl Suport Dublu de Tavan Styl Suport Simplu pentru Profil aluminiu
26 RON 26 RON 23 RON
 
Suport Dublu pentru Profil aluminiu Prelungitor pentru suporti 16 mm
27 RON
 
9 RON
 Pentru mai multe produse, puteti cere oferta completa pe email.

floraria casuta portocalie, perdele, draperii, franjuri, jaluzele, jaluzele verticale, jaluzele ondulate, jaluzele ondulate, jaluzele bambus, jaluzele orizontale, jaluzele lemn, jaluzele pvc, jaluzele aluminiu, rulouri textile, rolete, rulouri lemn, rulouri exterior, rulouri, jaluzele tip panou, panouri, panouri japoneje, jaluzele plisee, franjuri textili, romane, roman shades, decoratiuni, decoratiuni iasi, decoratiuni interioare, perdele moderne, plase insecte, rulouri insecte, galerii lemn, galerii, fier, fier forjat, sine curbabile, sine pvc, tapet, tapet iasi, draperii moderne, draperii iasi , perdele iasi, jaluzele iasi, franjuri iasi, romane iasi, rolete iasi, panouri iasi, art junkie, decor junkie, junkie, decorjunkie, decorjunkie.com, design interior, amenajari interioare, amenajari iasi, decoratiuni gradini,, iniasi.com,, jaluzele.iniasi.com, antifurtoglinzi.iniasi.com, reparacalculator.iniasi.com, jaluzele ieftine, jaluzele iasi, antifurt oglinzi, sablari oglinzi, ASR

www.decorjunkie.com | www.jaluzele-ieftine.info | www.draperii-perdele.info | www.antifurtoglinzi.iniasi.com | www.iniasi.com | www.webdesign.iniasi.com | www.reparacalculator.com  | www.casutaportocalie.ro | www.jaluzele.iniasi.com |